Money Talks

money-logo.png
money-logo.png
sold out

Money Talks

45.00

Zeker Van Haar Zaak
presenteert

Money Talks

We brengen enkele baasmadammen samen uit de crowdfunding scene. Je komt alles te weten over het financieren van je onderneming via crowdfunding en -financing. En met alles, bedoelen we dus ALLES! 

Ticket kopen

Het wordt echt een belachelijk gevulde avond met maar liefst 4 Money Talks, waaronder 2 onderneemsters die hun verhaal doen over hoe zij een crowdfundingcampagne hebben opgezet om hun ondernemersdromen te realiseren.

Introductie:
Shana van het crowdfundingplatform Ulule en Ellen van Bolero crowdfunding vertellen je aan het begin van de avond over verschillende manieren om je bedrijf te financieren via een groep mensen. Je hebt immers Donations & Rewards (denk oa. Charlie Magazine, goed voor 31.750euro aan donaties), maar ook Equity & Lending (jep, denk oa. aan Neoscores, goed voor een financieringsronde van 2MiljoenEuro waarvan een gedeelte via crowdfunding). Afhankelijk van wat jouw financieringsnoden zijn, zal je dus ook een ander platform kiezen.

Money Talk 1:
Daarna deelt Shana van Ulule haar waardevolle tips, die eerder al tot heel wat succesvolle campagnes hebben geleid, zoals die van Charlie Magazine.  Je krijgt antwoorden op vragen als "Wanneer kies ik best voor crowdfunding?", "Hoe zet ik een killercampagne op?" en "Wat zijn de grootste valkuilen waar newbees zoals ik kunnen intrappen?".

Money Talk 2:
Ellen van Bolero vertelt je wat de mogelijkheden zijn om je vennootschap te financieren via verschillende vormen van financiële crowdfunding. Zo kan jij beslissen wat de beste oplossing is voor je bedrijf en de fase waarin het zich bevindt. 

 Money Talk 3:
Als kers op de taart geeft Lien De Leenheer van Frankly Speaking haar gouden tips om jouw crowdfundingcampagne tot een oorverdovend succes te maken: de 5 zaken die je zeker niet mag vergeten en de 13 kanalen (denk sociale media, email, etc) die je moet inzetten! Gegarandeerd een pak inspiratie om mee naar huis te nemen.
 

Money Talk 4:
Als laatste onderdeel van de avond komen 2 ondernemers getuigen: Shana brengt een onderneemster mee die over haar eigen ervaring met crowdfunding via Ulule komt vertellen. En ook Ellen brengt een straffe man mee die zijn ervaring komt delen over het zoeken naar kapitaal via het Bolero Crowdfunding platform. 


Prijs?
Voor de 4 Money Talks betaal je 45 euro.
Waar?
LikeBirds Creative Coworking, Site Tondelier, Gasmeterlaan 107, 9000 Gent
Wanneer?
Donderdag 21 januari 2016 vanaf 18u30. Om 19u beginnen we eraan! 

Er is catering voorzien voor wie een gezonde hap wil eten voor of tijdens de Money Talks.