Money Talks 2

money-logo.png
money-logo.png
sold out

Money Talks 2

45.00

Zeker Van Haar Zaak
presenteert
voor de tweede keer

Money Talks

Een reeks events over geld. Want daar doen we het toch voor!

Nu Mijn Plek Reserveren

Wat staat er op de agenda van Money Talks
 

Deze tweede editie van Money Talks is ongezien en dat durf ik met mijn hand op het hart te zeggen. We zetten maar 1 topic op de agenda: GELD is PURE EMOTIE!

Ik schreef eerder al een blog over prijszetting in de #StartMeUp reeks en je vindt mijn uitgebreid artikel Geld is pure emotie terug in onze BO$$ SHOP.

Weet je, geld doet vanalles met ons. Of je dat nu wil of niet, geld is emotie. Heb jij al eens stilgestaan bij de emoties die de gedachte aan geld bij je oproepen? Waarom ga je op een bepaalde manier met euro's om en waarom blijf je steeds in dezelfde kringetjes draaien over je prijszetting? 

En wat levert het je op wanneer je eindelijk je pijnlijke gevoelens in relatie tot geld onder ogen durft te zien? Hoe zou het voor jou en je bedrijf zijn als je hierdoor in staat bent om betere keuzes te maken?

Deze tweede editie van Money Talks reikt je de antwoorden aan. Het gaat een bommetje zijn, dat weet ik nu a!


Wat deelnemers zeiden over de eerste editie
 

“Crowdfunding ? Niets voor mij dacht ik. Dat is alleen interessant voor heel innovatieve of high-tech ideeën. Deze Money Talks heeft me echter het tegendeel geleerd!
De enthousiaste en duidelijke uitleg van reward-based crowdfunding gepresenteerd door Shana van Ulule was op zich al een eye-opener. Het eerlijke en aangrijpend verhaal van Nicky met Save our Shape en de vele handige tips maken het verhaal af. Misschien toch eens overwegen dus om mijn keramieklijn sneller op de markt te krijgen.
Een dikke merci Lien om dit te organiseren !”

Chantal Vervaeke - ChantalVervaekeCeramics  - http://www.chantalvervaeke.com/
 

“Elke organisatie van Lien voelt als een vriendinnenbijeenkomst. Puik georganiseerd en altijd to the point!”

Karin Verheyen - Senkaflex - http://www.senkaflex.be/
 

"Op één avond leer je zoveel bij, experten die het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken toelichten waardoor je met een zeer compleet beeld naar huis gaat. Ik putte er veel kracht uit om zelf aan de slag te gaan."

Jozefien Muylle - Be Your Tea - http://www.beyourtea.eu/
 

“Ik heb heel veel bijgeleerd over crowdfunding, onder meer hoe je een project het beste aanpakt. Ik heb ook ontdekt dat mijn eigen vaardigheden als tekstcorrector nuttig zijn voor de sector.”

Miet Ooms - Webred Taal en Documentatie - http://www.webred.be/Praktische details en je plek reserveren
 

Money Talks gaat door op donderdag 16 juni 2016 in Aalst vanaf 18u30 tot 22u.
Tickets zijn tot en met 31 januari 2016 in presales voor wie naar eerdere edities van Money Talks kwam.
Vanaf 1 februari zijn tickets ook te koop voor de andere Zeker Van Haar Zaak leden. Leden mogen een niet-lid meebrengen. Tickets zijn zoals altijd beperkt in aantal.

Bestel je ticket via de NU MIJN PLEK RESERVEREN knop bovenaan deze pagina.