Poster (incl verzend)

Afbeelding1.png
Afbeelding1.png
sold out

Poster (incl verzend)

24.50

Deze zomer konden jullie je favoriete quote allertijden postten in onze Facebook group. Er kwamen meer dan 60 reacties en van de quote met de meeste stemmen "If your dreams don't scare you, they are not big enough." hebben we een prachtige poster gemaakt... denk stevig, kwaliteitsvol papier, professioneel drukwerk, stijlvolle kleuren en een persoonlijke font.

Die poster wil ik ook !

Wat praktische info over de poster en de verzending:

Formaat poster: A1 (59.4cm breed en 84,1cm hoog) 
Verzending: in een stevige verzendkoker op jouw naam, de verzendkosten zijn inbegrepen in de prijs (voor verzending in Belgie). De poster komt zonder de zwarte kader die je op de foto ziet. We willen dat je zelf de kleur kan kiezen die het best in je interieur past. 

 


Maar wie is nu die opmerkelijke madame,
Ellen Johnson Sirleaf
en wat maakt haar zo straf?

 
 

Wel, ze was de eerste zwarte, vrouwelijke president ter wereld en tot op vandaag ook de enige. In 2005 werd ze verkozen om haar geboorteland Liberia te leiden als eerste vrouw in Afrika. Dat ging niet zonder slag of stoot, want eerder werd ze, tot 2 keer toe, voor meerdere jaren verbannen uit haar eigen land en veroordeeld tot 10 jaar cel voor haar aanklacht tegen het militaire regime.

In 2011 won ze, samen met Leymah Gbowee en Tawakkol Karwan, de nobelprijs voor de vrede "for their non-violent struggle for the safety of women and for women's rights to full participation in peace-building work".

Tussendoor voedde ze als single mum ook nog eens 4 zonen op.

Vandaag, op 76 jarige leeftijd, denkt deze tante nog niet aan stoppen. Ze leidt Liberia, nog steeds 1 van de armste landen ter wereld, richting betere infrastructuur, onderwijs en gezondheidszorg en heeft haar handen vol met het bestrijden van Ebola in West Afrika.