IMG_1469.png

LIEN DE PAU

boss lady
 

 Lien staat elke dag op zonder wekker en met maar één gedachte in haar hoofd: “Wat wil ik vandaag het allerliefst doen?”.  En dat is al 2 jaar lang de wereld rondreizen. Ondernemen is voor haar hét middel om je dromen te verwezenlijken, wat ze ook mogen zijn. Die ervaring wil ze delen met elke vrouw die klaar is om te kiezen voor haar eigen weg. Velen dromen al jaren van een eigen zaak, maar worden overmand door twijfel en angst voor het onbekende. Hen wil ze de nodige inspiratie, het vertrouwen en de kracht te geven om succesvolle ondernemers te worden. Daarom richtte ze Zeker Van Haar Zaak op.

Facebook - LinkedIn - NoMadBelgian 

Deze 32 jarige Limburgse heeft een brein dat nooit stilstaat. Ze is altijd op zoek naar nieuwe kennis, betere technieken en creatieve ideeën. Dt maakt dat ze altijd vooruit gaat en steeds de beste oplossing zoekt voor het conundrum* dat voor haar ligt. 

Wees alert als je haar volgt want ze fladdert als een kolibrie! 

Treesje pent haar verhalen als nieuwbakken ondernemer neer voor Zeker Van Haar Zaak als Boss In Residence.

*conundrum: een duister geformuleerde vraag waar je de oplossing van moet raden, dus :-)
20151029_155903.jpg

Treesje vanhaeren

Boss In Residence

Vriendinnen Anke en Isabel hingen 3 jaar geleden hun toga’s aan de haak en zeiden hun big law carrière vaarwel. Ze verlieten het uitgestippelde (carrière)pad en trokken richting het hooggebergte van de Himalaya met een duidelijk missie: bewijzen dat een duurzame onderneming kan meespelen met de big boys. Met CÎME maken ze biologische & fair trade huidverzorgingsproducten in samenwerking met boeren in Nepal. 

Anke en Isabel bloggen voor Zeker Van Haar Zaak als Bosses In Residence over hun ervaringen als baasmadammen en over hun ambitie om de wereld te veroveren. 

anke & isabel

Bosses In Residence

Na meer dan tien jaar ervaring in het boekenvak, drie kinderen en twee ontslagen, besloot Annelies dat het tijd was om haar eigen uitgeverij op te richten. 

Voor Zeker Van Haar Zaak blogt Annelies over de yin en yang in haar leven, namelijk het moederschap en het ondernemerschap. Ze koos bewust voor een groot gezin, maar wil ook haar persoonlijke (ondernemers)droom najagen. Beide combineren is dikwijls knip- en plakwerk. 

Die momenten waarop alles perfect in balans is, daar doet ze het voor!

Afbeelding.jpg

annelies baudonck

Boss In Residence

Saskia is een PR-chick pur sang. Ze begon als art director maar herschoolde zich snel tot PR-specialist. Netwerken zit er van nature in en obsessief (social) media screenen zorgde voor specialisatie.

Na jaren ervaring bij de grote bureaus was het tijd om een eigen boîte te openen. The Wicked was geboren en bedenkt PR-strategieën voor allerlei merken in design en lifestyle. 

Voor Zeker Van Haar Zaak blogt ze als ervaren onderneemster over de uitdagingen en de fun in haar eigen One-Woman-PR-Show.

saskia neirinckx

Boss In Residence

Angélique houdt van sportieve uitdagingen, cappuccino, haar vriend en haar dochter Aimée. Niet per se in die volgorde, dat spreekt.

Sinds 3 jaar is ze de bezielster en drijvende kracht achter Ladies Fun Sports, een online en offline community voor en door vrouwen die fietsen en/of lopen. Hoewel niet alles onmiddellijk van een leien dakje liep, heeft ze als ondernemer in de nog altijd mannelijke sportwereld echt haar draai gevonden. 

Ze is Boss In Residence bij Zeker Van Haar Zaak en blogt over haar ervaringen als ondernemer in de sportwereld.

Afbeelding6.jpg

Angélique Dupré

Boss In Residence

EVELIEN CHIAU

web content manager

Evelien is freelance schrijfster voor onder andere Charlie Magazine. Ze heeft een zwak voor kunst met zwarte inkt, perfect uitgevoerde balletpassen en mooie liedjes die nooit ophouden. Daarnaast verhuurt ze zichzelf ook nog als freelance (eind)redacteur, copywriter, concept provider en community manager. Bij Zeker Van Haar Zaak verzorgt ze de brand image, de website, en de finetuning van de blogposts.  Noem haar gerust een manusje-van-alles. Net als de rest van het team trekt ze graag naar het buitenland, maar op dit moment bewaakt zij het ZVHZ-fort in België.

www.evelienchiau.be

  NATALIE LYCOPS

   grafisch medewerker

Natalie proeft graag de wereld. Ze voelt zich goed met haar blote voeten in het gras. Of terwijl ze een boek leest onder een mangoboom of Belgische kersenboom (met de geur van Haspengouwse leemgrond tussen haar vingers). Ze geniet van mensen voeden met lekkers, vol liefde. Ze wordt rustig van observeren aan de kant om voor eeuwig vast te leggen. Ze kijkt grafisch naar de wereld en probeert die voor u vorm te geven. Bij Zeker Van Haar Zaak giet ze de woorden van de extra's die bij de Crash Course horen in een ontwerp dat het lezen ervan nóg aangenamer maakt.

www.natalielycops.com

 

Wil je ons contacteren? 

mention @zekervhzaak op twitter
laat een bericht achter op onze facebookwall 
OF STUUR ONS EEN E-MAIL.

 

Zeker Van Haar Zaak krijgt veel lof
in de pers.

lees de artikels en interviews hier.