Boss In Residence - Het leven zoals het is...

Enkele weken geleden waren we op zoek naar 3 onderneemsters die voor jullie hun belevenissen als baasmadammen wilden neerpennen. We kregen ontzettend veel fantastische reacties op onze oproep. Zoveel zelfs dat we besloten om er niet drie maar ZES te selecteren. En vandaag stel ik met heel veel fierheid en respect ze aan jullie voor.

Meet onze 6 Bosses In Residence...

Vriendinnen Anke en Isabel hingen 3 jaar geleden hun toga’s aan de haak en zeiden hun big law carrière vaarwel.

Afbeelding4.jpg

Na meer dan tien jaar ervaring in het boekenvak, drie kinderen en twee ontslagen, besloot Annelies dat het tijd was om haar eigen uitgeverij op te richten. 

Het was een heel rijpingsproces, waar ze een tijdje over gedaan heeft. Was Sabine nu echt zo zot om de gouden kooi te verlaten voor een massa onzekerheid? Ja, dat was ze.

De 32 jarige Limburgse Treesje heeft een brein dat nooit stilstaat. Ze is altijd op zoek naar nieuwe kennis, betere technieken en creatieve ideeën. 

 

Na jaren ervaring bij de grote bureaus was het tijd voor Saskia om een eigen boîte te openen. Deze PR-chick pur sang blogt over de uitdagingen en de fun in haar eigen One-Woman-PR-Show.

Afbeelding6.jpg

Angélique houdt van sportieve uitdagingen, cappuccino, haar vriend en haar dochter Aimée. Niet per se in die volgorde, dat spreekt. Haar ervaringen als ondernemer in de mannelijke sportwereld deelt ze met ons.

 

 

 

 

Hun volledige bio lees je op onze team pagina en volgende maand mag je de eerste blog verwachten van de hand van Treesje. We hopen alvast dat je veel inspiratie uit hun verhalen gaat halen. En aarzel niet hen volop aan te moedigen in onze Facebook group.