Hét netwerk voor vrouwelijke ondernemers.

Wij zorgen voor die spreekwoordelijke schop die jij en àlle andere twijfelende vrouwen met een ondernemersdroom nodig hebben. We zijn er van overtuigd dat vrouwen die vandaag al ondernemen jou de inspiratie kunnen geven om dat laatste beetje twijfel overboord te gooien en de stap te zetten. Zeker Van Haar Zaak is een beweging voor en door ondernemende vrouwen die eindelijk besluiten om voor zichzelf en hun eigen zaak te kiezen.

Waarom werd Zeker Van Haar Zaak opgericht?

Lien De Pau was het beu om altijd de enige vrouw te zijn. Op netwerkevents, op seminaries en in de jury van ondernemerswedstrijden. Ze was het beu om amper vrouwelijke voorbeelden te hebben om naar op te kijken in de ondernemerswereld. Er zit heel wat onontgonnen ondernemerspotentieel bij vrouwen, maar weinig diversiteit leidt er al jaren toe dat deze vrouwen nog steeds minder ondernemen dan mannen. Dat maakt van Zeker Van Haar Zaak een uniek ondernemersnetwerk in Vlaanderen. Het is opgericht voor én door vrouwelijke ondernemers. Door toekomstige ondernemers, ervaren bedrijfsleiders en expertes samen te brengen, creëert Zeker Van Haar Zaak een klimaat waarbinnen inspireren en adviseren centraal staan. Zowel offline (met events en ondernemersclinics), als online (met een website, online crash course, social media en actief overlegplatform) stimuleert Zeker Van Haar Zaak vrouwelijk ondernemerschap in Vlaanderen en daarbuiten. 

In de pers.

Een overzicht van de meest in het oog springende interviews en artikels over Zeker Van Haar Zaak, sinds de oprichting in februari 2015.


“Elke starter creëert 2 banen” Trends – mei 2015
“Bruto Nationaal Geluk en de nood aan meer vrouwelijke ondernemers” Café Corsari – mei 2015
“Een straffe vrouw. Met een straffe job.” Flair – mei 2015  
“Onderneemster Lien is Zeker Van Haar Zaak” Charlie Magazine – april 2015
“Op wereldreis en een bedrijf runnen? Ja, dat kan.” Het Laatste Nieuws – februari 2015